TRIMMAUS

Vihreä oksa tarjoaa turkinhoitopalveluita pehmeä turkkisille trimmattaville roduille sekä pienille pohjavillallisille koirille. Kaipasi koirasi sitten vain kynsienleikkuuta tai kokonaisvaltaista puunausta pesusta turkinmuotoiluun, niin kaikki hoitotoimenpiteet toteutetaan lempeällä varmuudella. Kuuntelen asiakkaan toiveita ja voimme suunnitella yhdessä juuri koirallesi sopivan turkkimallin.

Suosin trimmauksessani lemmikkitrimmejä ja rodunomaisempia malleja. Villakoirat voin myös muotoon leikata saksilla. Kysy rohkeasti lisää. Käytän pesussa laadukkaita shampoita ja hoitoaineita.

Myös haastavammat koirat ovat tervetulleita. Huomaathan, että trimmaan vain pieniä koiria (säkä alle 40cm).

Koneajelu ja saksiminen myös muille roduille erikseen sovitusti. Toistaiseksi en tee nyppimistä muille kuin spanieleille.

Turkin alasajelu

Koiran turkki ajellaan lyhyeksi koneella. Sopii etenkin takkuiselle turkille tai kun halutaan erittäin helppohoitoinen turkki esimerkiksi kesäksi.

Lemmikkitrimmi

Koiran runko ajellaan koneella ja jalat sekä päänkarvat muotoillaan saksilla. Turkki jää lyhyeksi (alle 13mm) ja helppo hoitoiseksi.

Turkin muotoilu saksilla

Turkki muotoillaan saksilla, jolloin turkki jää pidemmäksi (yli 13mm). Trimmausaika on tällöin pidempi. Hinta määräytyy halutun mallin ja työmäärän mukaisesti. En tee näyttelytrimmejä.

HINNASTO

Trimmaus-, pesu- ja kuivaushinnat ovat alkaen hintoja pehmeäturkkisille trimmattaville roduille. Lopullinen hinta määräytyy turkin kunnon ja trimmaukseen käytetyn ajan mukaisesti.

Pesu ja kuivaus alk. 30€

Pohjavillapesu ja siistiminen 30€/tunti

Trimmaus ilman pesua alk. 30€

Turkin alasajo (sis. pesun) alk. 45€

Lemmikkitrimmi (sis. pesun) alk. 60€

Koko turkin trimmaus saksilla (sis. pesun) alk. 75€

Villakoiran turkin muotoilu saksilla (sis. pesun) alk. 90€

Takkujen selvitys 30€/tunti

Siistiminen pesun yhteydessä (max. 30min) alk. 15€

Korvien puhdistus 5€

Kynsien leikkaus (joka viides kerta ilmainen) 10€

Pedikyyri (kynsienleikkaus, tassujen siistintä ja vahaus) 20€

Pennun totutus trimmaukseen 30min (sis. kynsien leikkauksen) 20€


Pienimuotoisen toiminnan vuoksi alv 0%

Pesut sekä trimmaukset sisältävät kynsien leikkuun.

Peruutathan aikasi viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Myöhemmin perutuista tai peruuttamattomista ajoista peritään 50% varauksen hinnasta.

TRIMMAUKSEEN TULEVALLE

Pesuun tuotavan pitkäkarvaisen koiran turkin tulee olla harjattu tai turkin selvityksestä täytyy sopia etukäteen erikseen. Trimmauksiin kuulu koiran pesu ja kuivaus tehokkaalla turkinkuivaimella. Jos et halua pesua trimmauksen yhteyteen, koira täytyy pestä ja kuivata kotona välittömästi ennen trimmaukseen tuontia.

Likaista tai takkuista koiraa ei voi trimmata eli ilmoitathan rohkeasti, jos koirasi turkin valmistelu vaatii enemmän aikaa. Hiekkaisesta koirasta veloitetaan 15-30e korvaus välineiden huollattamisesta tai koiran pesusta.

Käytäthän koirasi tarpeillaan ennen trimmaukseen tuontia. Ethän anna koirasi tehdä tarpeitaan taloyhtiön piha-alueelle. Tuothan trimmaukseen vain terveen ja rokotetun koiran. Löytyneistä ulkoloisista veloitetaan lisämaksu tilojen siivoamiseksi.